Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Verzorging hoeft niet veel te kosten

Ik ben het type persoon dat er graag goed uitziet maar ik wil geen honderden euro’s iedere maand aan mijn uiterlijk uitgeven. Daarnaast moet een verzorgde look naar mijn mening ook snel kunnen want niet iedereen heeft tijd om s’ ochtends uren voor de spiegel te staan. En ik weet dat ik wat dit betreft absoluut niet de enige ben die er zo over denkt. En daarom leek het mij een enorm goed idee om een blog te schrijven over de verzorging die snel is, en je geen rib uit je lijf kost. Ik zet de voordelen als het ware even op een rijtje. Lees je even mee?

Waarom niet?

Ik vind verzorging heel belangrijk. Niet alleen omdat me dat, als vrouw zijnde, met de paplepel is ingegoten, ook omdat ik die verzorgingsmomentjes zie als ontspanning en complete aandacht voor mezelf. Als dit onderwerp ter sprake komt bij vriendinnen vragen ze me altijd waarom ik er dan niet nog meer aandacht aan besteedt; meer make-up, wimper extensions, wekelijkse facials, dat soort dingen. Mijn antwoord is dan heel simpel: waarom wel? Het kost een hoop geld en is een enorme inbreuk in je dag. Nee hoor, mijn dagelijkse korte momentjes zijn voldoende.

Budgetopties

Gelukkig zijn er genoeg verzorgingsproducten die er niet voor zorgen dat je vervolgens een tweede hypotheek moet nemen. Zo heb ik helemaal geen zin om iedere twee weken een poos bij de salon te zitten voor mooie gelakte nagels. Met de langblijvende nagellak van Yinger, fix ik dat gewoon thuis wanneer ik daar zin en tijd voor heb. Geen gedoe met afspraken. Verder zoek ik altijd naar budget opties wat betreft make-up, op internet kan je dan gelijk zien of deze opties diervriendelijk zijn. Iets wat ik erg belangrijk vind, mijn verzorging moet immers niet ten koste gaan van een ander.

Korte tijden

En het mooiste aan deze budget opties is het feit dat je er vaak helemaal de deur niet voor uit hoeft. Dat scheelt ook weer aan rij en parkeerkosten en eventuele wachttijden. Je kan het op eigen gelegenheid doen. Ineens een vrije avond, maak er een verwenavond van voor jezelf met maskers en al. Of heb je nog een halfuurtje over in de ochtend? Dan is dat een goed moment om je Yinger set er nog even bij te pakken. Zo zorg je voor jezelf op een manier die jou en je portemonnee goed uitkomt. Wie wil dat nu niet?