Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Op een compacte wijze alles bij je dragen

Miniwallet

Constant een grote portemonnee met je mee moeten nemen is iets wat veel mensen liever niet meer willen doen, zeker niet sinds je vaak alleen maar pasjes gebruikt. Voor de mensen die liever geen grote portemonnee met zich mee willen nemen, maar die nog wel graag al hun belangrijke spullen bij zich dragen, is een miniwallet een perfecte aankoop. In een miniwallet is het mogelijk om genoeg pasjes, bonnetjes en bankbiljetten met je mee te dragen, terwijl de portemonnee klein is van formaat. De miniwallet zorgt er dus voor dat je alle essentiële spullen met je mee zal kunnen dragen op een zeer compacte wijze. 

De voordelen van een miniwallet

Een miniwallet bestaat uit twee gedeeltes waardoor hij erg praktisch is in gebruik. In het omhulsel is het mogelijk om alle bankbiljetten, kaarten en bonnetjes te bewaren. Daarbij bevat de miniwallet een aluminium Cardprotector die het mogelijk maakt om alle kaarten in een simpele beweging uit te schuiven. Deze Cardprotector zorgt er ook voor dat de kaarten beschermd zijn tegen breken en buigen, zo zullen alle pasjes dus veel langer heel blijven. Ook zorgt deze Cardprotector ervoor dat er geen ongewenste draadloze communicatie kan plaatsvinden. Hierdoor zul je dus nooit per ongeluk ergens voor betalen, of bijvoorbeeld inchecken. Een miniwallet is dus enorm multifunctioneel.

Een pasjeshouder voor als je nog kleiner wil gaan

Mocht een miniwallet je nog net iets aan de te grote kant zijn, dan kan je natuurlijk ook altijd nog een mooie pasjeshouder aanschaffen. Door het gebruik van een pasjeshouder zal je met één simpele klik al jouw pasjes bij de hand hebben. Een pasjeshouder is compact en erg licht van gewicht waardoor je hem gemakkelijk mee zal kunnen nemen in een broekzak. Een pasjeshouder zal net zoals de miniwallet in staat zijn om al jouw pasjes te beschermen tegen buigen of breken. Ook biedt hij bescherming tegen ongewenste draadloze communicatie. Een pasjeshouder is dus echt de ideale aankoop als de miniwallet je nog steeds net iets te groot is.