Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Hatland NL, waar ervaring, stijl en kwaliteit samenkomen

Hatland NL begon in 1992 zijn activiteiten als hoedenmaker. De oprichter, Robert Ruesink, wou nu eens eindelijk een hoed die aan al zijn wensen voldeed. De hoeden moesten niet alleen mooi zijn, ze moesten ook van hoge kwaliteit zijn en bovendien comfortabel om dragen zijn. Die drie aspecten zijn nu nog altijd de belangrijkste motoren achter Hatland NL. Bij Hatland werken ontwerpers samen met stoffenexperten én de hoeden worden degelijk uitgetest vooraleer ze op de markt komen. Elke hoed is niet zomaar ontworpen. Er zit heel wat ontwikkeling en research achter.

Je garderobe aanvullen met hoeden en accessoires

Na zovele jaren staat Hatland NL bekend om degelijke, mooie en duurzame hoeden. Je vindt er hoeden, petten, mutsen en handschoenen. Zo kun je naar eigen inzicht je outfit samenstellen, combineren en vooral: pronken met je mooie hoofddeksel. Hoeden van Hatland NL zijn nooit saai. Ofwel vallen ze op door hun bijzondere ontwerp, ofwel is het de kleur die zo aanspreekt. Wil jij een hoedje om te gaan vissen of wil je een geklede hoed voor een feest? Of misschien zoek je een leuke hoed om gewoon de stad in te duiken? Bekijk zeker ook de petten en mutsen van Hatland. Je vindt ze in dezelfde stijl als je hoed.

Een hoed voor weer en wind

Hoeden van Hatland zijn zeer degelijk. De zomerhoeden beschermen je tegen felle zon. Kies bijvoorbeeld een mooie stro hoed met sjaaltje om stijlvol te flaneren. In de winter draag je een hoed van Hatland om je tegen regen, wind en kou te beschermen. In het aanbod vind je bijvoorbeeld waterafstotende hoeden en hoeden met oorflappen. Laat de kleur van de hoed aansluiten bij je laarzen, sjaal of broek. Of maak een mooi contrast zodat je hoed al van ver opvalt. Jij bepaalt je eigen stijl. Haal gerust een aantal Hatland hoeden in huis. De prijzen zijn zeer voordelig. Op die manier hoef je maar te kijken welk weer het is en je pakt de juiste hoed van je hoedenrek!