Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Een paar mooie jurken voor de nazomer

De zomer komt tegen zijn einde, maar daar willen we natuurlijk nog helemaal niet aan denken. Het liefst lopen we nog maanden lang door in mooie jurken en rokken en laten we onze mooie gebruinde benen, van na de vakantie, natuurlijk het liefst aan iedereen zien. Maar we moeten er ook aan geloven dat de herfst er weer aan komt, en dat we ons daar een beetje op moeten voorbereiden. 

Op zoek naar een paar mooie jurken

Of je nu op zoek bent naar grote maten jurken of boho jurken, het is allemaal te vinden natuurlijk. Als je online een kleine zoektocht houdt, dan vind jij de mooiste jurken voor het najaar. En ook als het nog niet helemaal koud is, kan je natuurlijk ook deze jurken aan trekken om er een dagje op uit te gaan of om naar werk te gaan. Dus ook met blote benen eronder. Maar wanneer de temperaturen iets zakken dan kan je altijd een mooie panty onder jouw jurk dragen. Zo kan je het gehele jaar door leven in jurken en ook nog in mooie rokken. Geen excuus meer om altijd in de winter maar in een broek rond te lopen. 

Wat draag jij het liefst tijdens de nazomer?

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen stijl, en dat is juist goed. Want je moet vooral ook dragen waar je je zelf goed in voelt. Maar wat draag jij het liefst tijdens de nazomer? Want soms zijn de dagen net te koud voor blote benen, maar soms ook te warm om altijd maar in een jeans rond te lopen. Het is daarom belangrijk dat je natuurlijk veel keus in jouw kast hebt hangen. En dat hoeven we jullie dames natuurlijk niet uit te leggen. Want ik durf er om te wedden dat we allemaal genoeg outfits hebben om een keuze te maken. Ga jij voor een zwierige jurk of liever voor een mooie aansluitende jeans?

Bijpassende schoenen maken het af

Je wilt natuurlijk wel dat jouw hele outfit klopt, daarom heb je ook bijpassende schoenen nodig. Want wanneer je net een leuke outfit hebt gekocht, maar niet helemaal zeker weet of de schoenen thuis eronder passen. Dan heb je een extra excuus om nieuwe schoenen te kopen. En daar worden we allemaal wel blij van natuurlijk. Je mag je daarom ook wel eens uitleven voor een nieuwe outfit.