Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Zeer goede kledingreparatie in Amersfoort

kledingreparatie Amersfoort

Wat was ik blij met de kledingreparatie in Amersfoort. Kleren zijn momenteel best wel duur om nieuw aan te schaffen. Daarom haalde ik deze vaak in een tweedehandskledingzaak en was ik bijzonder zuinig op de kleding die ik nu nog in mijn kast had hangen. Vooral een zeer mooie blouse, die ik al jaren in mijn kast had hangen, daar was ik heel erg zuinig op. Deze blouse zat altijd heel erg lekker en daarom droog ik deze bij elke gelegenheid. Echter wilde ik deze vorige week ook aantrekken en wat mij opviel was dat de rits kapot was.  kledingreparatie in Amersfoort

Weer een mooie blouse, dankzij de kledingreparatie in Amersfoort

Wat schrok ik, toen ik erachter kwam dat de rits het begeven had. Wat moest ik nu weer aantrekken? Gelukkig dat er hier in de buurt een winkel is waar zij mij wellicht kunnen helpen. Deze winkel heet EK Kledingreparatie in Amersfoort en is echt een rots in de branding. Meteen hierheen gegaan met mijn blouse. Gelukkig kreeg ik te horen dat zij er wel even een nieuwe rits in konden zetten. Wat was ik blij toen ik diezelfde middag mijn kledingstuk alweer kon ophalen. Voor slechts een paar euro kan ik weer met mijn mooie blouse pronken.