Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Was nog iets vergeten in de stad

Safekeepers

Vorige week ben ik samen met mijn zus de stad in gegaan voor kleren. Ik en vooral mijn zus wilde de kledingkast is een keer gaan aanscherpen met de mode van nu. We bezochten heel wat winkels en gek genoeg wisten we bij elke winkel wel te slagen. Het aantal kleren wat we kochten was veel, maar dat mocht ook wel een keer nadat we een hele lange periode geen kleren meer hadden gekocht. Ook was de kledingkast van mijn zus en ik, erg mager. We waren erg blij dat we bij zoveel winkels geslaagd waren. Alleen kwam ik er achter, toen we thuis kwamen, dat ik nog iets vergeten was.

Safekeepers

Ik kocht een riem op de site

Het gene wat ik vergeten was om te kopen, was een elastische riem. Dat was namelijk een van de dingen waarvoor ik onder andere naar de stad ging. Toen ik thuis kwam, wilde ik er een online bestellen. Ik zocht op Google naar een elastische riem. Na enige tijd had ik al een goede site gevonden voor een riem. Namelijk de site Safekeepers. Ik vond de site zo goed omdat hij erg overzichtelijk was. Ook waren de prijzen lekker scherp. Ik kocht daarom een riem op de site.

Safekeepers

Kom zeker een keer terug bij Safekeepers

Op de site Safekeepers kocht ik een elastische riem. Ik koos voor een elastische riem omdat ik dat persoonlijk fijner vind. Het zit lekkerder en ik vind het mooier. De riem de ik bestelde was binnen 2 dagen al binnen. Goed verpakt en de riem was nog mooier in levende lijven. Nu ik de riem dagelijks om heb, kan ik zeker niet klagen. Ik kom zeker een keer terug bij Safekeepers voor nog een elastische riem.