Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Tule rok voor onze prinsessen dochter gezocht

Feestcenter

Tule rok gezocht voor onze dochter! Onze dochter is een echte “dame”. Dit houdt in dat de hakjes nooit te hoog zijn en dan heb ik het nog niet gehad over de prinsessenkleding. Zo zijn zij op haar school al druk bezig met het organiseren van de carnaval feesten. Iets waar zij ieder jaar er weer op en top bij wilt lopen. Ook dit jaar heeft onze madame haar wensen op papier gezet. Zij wilt dit jaar een rokje hebben zodat zij als een tutu de dag kan volbrengen op school. Op school hebben zij namelijk ieder jaar een wedstrijd. Degene die er het mooiste uit ziet, die wint een prijs en daar doen alle kinderen met onwijs veel plezier aan mee!

Tule rokEen tule rok van goede kwaliteit gevonden!

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een rok voor haar. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Feestcenter. Op deze website is het mogelijk om leuke kleding voor de carnaval te bestellen. Voor zowel oud en jong is het mogelijk om daar een bestelling te plaatsen. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren ook nog eens aan de lage kant!Tule rok

Samen met mijn dochter gekeken

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om samen met mijn dochter op deze website te kijken. Zo kon zij zelf haar keuze maken en dan weet ik het in ieder geval zeker dat het juiste wordt gekocht. Madame had al vrij snel twee rokken in het vizier en wilde deze allebei hebben. Nu dat de kosten aan de lage kant waren bij dit bedrijf, heb ik ervoor gekozen om deze allebei te bestellen. Nog geen dag later hadden wij onze bestelling al in ontvangst mogen nemen. Je raad natuurlijk al wel waar onze dochter de hele dag in loopt? Juist, zij staat met haar rok op, en gaat ermee naar bed!