Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Peter Kaiser: een oud merk, maar heel hip!

Een merk dat al sinds 1838 bestaat, je zou toch denken dat ze inmiddels wel achterhaald zijn door de moderne tijden. Maar Peter Kaiser heeft er juist voor gezorgd, onder andere door samenwerkingen aan te gaan met jonge designers, dat het merk altijd in de mode is. Met de mode meegaan of voorop lopen in de nieuwste mode, dat kun je prima aan Peter Kaiser overlaten. Vooral de pumps van Peter Kaiser zijn over de hele wereld bekend. Deze pumps zijn namelijk tijdloos, maar dragen heerlijk. Deze pumps zijn schoenen waar je rustig de hele dag op kunt lopen, juist door het fijne ontwerp. Peter Kaiser weet precies wat vrouwen willen!

Peter Kaiser is meer dan pumps alleen

Kijk bijvoorbeeld eens bij de schitterende laarzen die op bovenstaande site staan! Je weet niet wat je ziet. Deze laarzen van Peter Kaiser zien er schitterend uit. Het ontwerp is minimalistisch maar nooit saai. Deze laarzen kun je combineren door ze over een skinny jeans te dragen, door ze onder een pantalon te dragen en wat dacht je van hoge(re) laarzen in combinatie met een jurk of rok? Helemaal van nu! En zelfs met de flink hoge hak heb je nooit het idee dat je instabiel staat of op je tenen moet lopen.

Peter Kaiser heeft schoenen voor iedere vrouwelijke vrouw

Als je een sneakers-typje bent, dan zul je waarschijnlijk niet heel snel bij dit merk uitkomen. Sneakers zitten namelijk net niet in het assortiment. Maar ben je op zoek naar heel vrouwelijke schoenen, laarzen of enkellaarsjes, dan ben je bij Peter Kaiser aan het juiste adres. Dit merk heeft zich erop toegelegd om met de meest mooie materialen de meest bijzondere schoenen te ontwerpen. Maar dan wel schoenen die je altijd kunt combineren. Schreeuwerige kleuren en vreemde designs zijn niets voor dit merk. Ze zeggen niet voor niets: “schoenmaker, blijf bij je leest”. Deze ontwerper heeft dat prima in de gaten!

Peter Kaiser bestel je online of bekijk je in een van de winkels

Je kunt de schoenen van Peter Kaiser heel gemakkelijk online bestellen en betalen. Ze worden dan (gratis!) bij je thuis of op je werk afgeleverd. Wil je de schoenen toch liever voelen en passen voor je tot een aanschaf overgaat, dan kun je naar een van de fysieke winkels in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Groningen of Tilburg. Je kunt dan op je gemak passen en een beslissing nemen.