Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Malelions kleding

Malelions is een kleding merk dat zich focust op heren. Dit kun je natuurlijk ook terugzien in hun kleding. De producten focussen zich op jonge, dynamische en uitdagende mannen. De kleding dragers van Malelions zijn leiders en gaan te allen tijde voorop in de strijd om hun doelen te bereiken. De kledingstukken komen in verschillende modellen en kleuren, waardoor elke heer hier aan zijn trekken komt. Ze hebben een moderne en sportieve look en beschikken over een goede pasvorm. De kledinglijn bestaat uit truien en vesten, t-shirts, jackets en broeken. Al de kledingstukken beschikken ook over de Malelions logo.

Malelions Trackjacket Quincy – Navy/White

Een nieuw product van Malelions is de Trackjacket. De Malelions Trackjackets hebben een comfortabele pasvorm en zijn voorzien aan de voorzijde van zakken met ritsen. Deze jackets zijn gemaakt van hoogwaardige katoen.

Malelions Trackpants Steven – Navy/White

De Malelions Trackpants hebben een relaxte pasvorm en zijn voorzien aan de voorzijde van zakken met ritsen. Dit is handig voor spullen zoals je mobiele telefoon, geld of andere artikelen. De trackpants zijn gemaakt van hoogwaardige katoen met een slim fit pasvorm.

Malelions T-shirt Georginio – White/Black

De Georginio T-shirts van Malelions is een nieuwe versie die is toegevoegd aan hun collectie. Deze t-shirts hebben een Slim Fit pasvorm en zijn voorzien van de signature logo’s op de kraag en mouwen. Doordat het gemaakt is van hoogwaardige kwaliteit heeft het een goede pasvorm en zit ook lekker. Ben je dus opzoek naar een merk met moderne kleding die gemaakt is van kwaliteit? Bekijk dan het assortiment van Malelions.