Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Hoodie bedrukken als cadeau

Sweater bedrukken

Wanneer een van je goede vrienden jarig is, is het vaak ook lastig om een cadeau te bedenken. Wat moet je namelijk geven? Om een keer iets compleets anders te doen dan wat je normaal zal doen is door bijvoorbeeld een hoodie bedrukken. Veel mensen zullen hier niet aan denken, maar het zal wel een geweldig cadeau zijn. Hoe leuk is het namelijk een een trui te geven met daarop een mooie foto van die persoon of van jou? Dit zullen ze nooit verwachten, maar het is wel iets wat ze niet meer zullen vergeten. Een sweater bedrukken is tegenwoordig ook helemaal niet meer moeilijk. Je kunt namelijk via het internet gemakkelijk een foto of ontwerp uploaden en dan innen enkele dagen zul je de trui in huis hebben.

Meer voor minder

In veel gevallen zie je ook dat een sweater bedrukken goedkoper wordt wanneer je er meerdere besteld. Dit komt omdat de fabriek een opzet stuk meerdere keren kan hergebruiken waardoor ze dus een korting kunnen aanbieding. Mocht je er tien bestellen krijg je korting, maar als je er vijftig besteld krijg je nog meer korting. Eigenlijk zitten er alleen maar voordelen aan. Mocht je het als cadeau willen bestellen kun je met een groep afspreken dat jullie allemaal zo’n shirt aandoen en dat iedereen dus ook mee betaald.

Sweater bedrukken

Origineel

Een ding zal ook zeker zijn met een hoodie bedrukken en dat is dat je een hoodie hebt die niemand anders zal hebben, behalve de vrienden waarmee je het koopt. Dit is natuurlijk superleuk en iedereen zal ook vragen hoe je er aan komt. Dan kun je zeggen dat het een eigen ontwerp is en dat het nergens te koop is. Daarnaast is het ook een leuk gezicht wanneer je een groep ziet lopen en iedereen dezelfde trui aan heeft. Een sweater bedrukken is dus echt voor iedereen.