Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Falke Family Kniekous

Bij de gedachte aan de kniekous zal menigeen een beeld hebben uit de jaren ’60 en ’70 toen dit kledingstuk in de mode was voor dames en kinderen. Bij de gedachte aan de kniekous voor mannen, zal de gedachte aan kilts en lederhosen opkomen, maar dat is niet terecht. Tegenwoordig zijn er kniekousen te verkrijgen voor zelfbewuste mannen die met hun tijd mee gaan. De Falke kniekousen zijn daar een goed voorbeeld van.

Falke Family Kniekous.

De Falke Family Kniekous is te verkrijgen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De Falke Family kniekous is gemaakt van ten minste 90% katoen voor draagcomfort en slijtvastheid. Heel bijzonder aan deze kniekousen is het feit dat ze op een bepaalde manier geweven zijn zodat ze niet knellen. Bovendien hebben alle kniekousen een verstevigde hiel en teenstuk met afgevlakte naden zodat deze niet kunnen gaan irriteren. Helemaal bijzonder aan de Falke Family kniekousen is het feit dat ze allemaal zijn ingeweven met maat en type aanduiding waardoor ze na de was nog prima bij elkaar te vinden zijn.

Kniekous voor mannen

Er zijn mannen die dagelijks kniekousen onder een kilt dragen, maar dat geldt niet voor de meeste mannen. De meeste mannen willen ongecompliceerde sokken of kousen onder hun broek die er mooi uitzien en bij voorkeur ook nog lekker zitten. Daar alleen al voldoen de kniekousen van Falke. Maar waarom zou een man überhaupt kniekousen dragen; het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel.

In tegenstelling tot de sneakersokken die niet te zien zijn en de aandacht op de schoenen en outfit vestigen, is het soms wenselijk om juist geen blote huid te laten zien. En daar komt de kniekous bij kijken. Want in een formele setting kan het juist heel ongepast of onwenselijk zijn als bij het zitten de broek iets omhoog trekt en er blote huid zichtbaar is. De kniekous van Falke voorkomt dat zonder het ongemak van knellende randen onder de knie.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/kniekousen-heren Bovendien zijn de kniekousen van Falke Family heerlijk warm in koude dagen. Koude voeten en enkels kunnen het gevoel geven dat het hele lijf koud is, maar met de juiste kousen is dat geen probleem meer. Dat samen met een fantastische pasvorm waar afzakken geen issue is, maar knelling ook niet, de niet-voelbare naden en dat ze voor meer dan 90% van katoen zijn gemaakt, maakt het eigenlijk een must-have voor elke man.