Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Een dames outfit

Sommige dames gaan naar de stad en vliegen alle winkels voorbij en hebben zo een paar outfits bij elkaar. Maar dit geldt niet voor iedereen. De een heeft nou eenmaal beter inzicht qua outfit samenstellingen dan de ander. En dat is helemaal niet erg. Soms kan je aan een winkel medewerker advies vragen of ze komen vanzelf al naar je toe. Maar dit is ook weer niet altijd zo en dan kan ik begrijpen dat je met je handen in het haar zit. Want je kan dan wel een leuke nieuwe broek hebben gekocht maar heb je ook wel leuke shirts of truien om dit mee te matchen? Door een paar simpele stappen te doorlopen zal het een stuk makkelijker worden om leuke outfits bij elkaar te krijgen!

Basics

Als eerst is het belangrijk om een aantal basic items in je kast te hebben. Want deze basic items kan je later weer combineren met leuke printjes of kleurtjes. We gaan weer richting de herfst en de winter en daar zijn deze basics ook op aangepast. Als eerst een goede spijkerbroek. Qua fitting is het helemaal aan jou wat jij mooi vindt of lekker vindt zitten. Zorg ervoor dat de kleur van de spijkerbroek niet te donker is maar ook niet te licht. Precies er midden in dus. En houd het rustig qua scheuren of gaten op de broek. Een mooie pantalon valt ook niet te ontbreken. Je kan voor simpel zwart gaan maar een mooie beige pantalon is later ook goed te combineren met verschillende items. Dan over naar de bovenstukken. Aangezien de temperaturen weer wat kouder worden en we weer wat meer truien gaan dragen zijn een aantal mooie coltruien goed om in je kast te hebben! Een zwarte, een witte, een beige en misschien wel een bordeaux rode kleur. Deze kleuren staan bijna iedereen wel mooi. Een mooie nette blouse komt ook altijd van pas! Dit kan je netjes combineren met de pantalon of je gaat voor een wat stoerdere look en draagt hem met een jeans. Al deze basic items zijn later weer goed te combineren met een mooie blazer, jasje of een vrolijk T-shirt.

Accessoires

Een aantal goede accessoires en sneakers kunnen ook niet ontbreken. Het merk Veja is een goed voorbeeld van basic sneakers. Ze hebben leuke kleur details maar daardoor blijven de sneakers toch rustig en geschikt voor elke outfit. Op https://www.vanarendonk.nl/dames/veja-dames-sneakers/ kun je deze sneakers gemakkelijk online bestellen. Een leuke handtas kan een outfit soms ook helemaal af maken. Een leuke crossbody bag bijvoorbeeld, of misschien houd je meer van rugzakjes? Daar hebben ze tegenwoordig ook heel veel moderne en stijlvolle varianten van.