Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

Dirndl jurk kopen? Bestel hem bij Feestcenter

Voor ieder Oktoberfest zijn ze mateloos populair maar bij Feestcenter kun je hem het hele jaar door bestellen: de Dirndl jurk. Deze leuke en typisch Duitse jurk is altijd weer een hit en dat is niet zonder reden: de jurk past perfect bij het thema, is er in allerlei soorten en kleuren en is ook nog eens betaalbaar. Lederhosen, een tirolerjurkje, een dirndl: het hoort allemaal bij het Oktoberfest dat ieder jaar in plaatsvindt. Dit van oorsprong Duitse feest wordt nog volop in Duitsland gevierd, maar in Nederland vind je ook allerlei steden en plaatsen waar je Oktoberfest kunt vieren.

Je kunt kiezen voor een Dirndl in allerlei leuke kleuren. Rood is altijd een grote hit, maar voor de afwisseling kun je ook kiezen voor een groene of blauwe dirndl. Je kunt bij Feestcenter gemakkelijk de jurk naar jouw keuze selecteren en snel bestellen. Zo weet je zeker dat je tijdens het Oktoberfest of een themafeestje verzekerd bent van een leuke jurk.

Een Dirndl voor jong en oud

Niet alleen volwassen dames kunnen bij Feestcenter een Dirndl aanschaffen. Ook voor de kleinere meisjes zijn er leuke jurkjes. Wat dacht je van het hele gezin in traditionele Duitse kleding? De mannen en jongens in lederhosen en de dames en meisjes in een Dirndl: zo stelen jullie zeker de show. Maar ook als je met je vriendinnen naar een feestje gaat kunnen jullie allemaal een Dirndl aantrekken; in verschillende kleuren. Dat wordt ongetwijfeld een onvergetelijk feestje!