Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

De trends op het gebied van mannenmode lees je hier

mannenmode

Mode is natuurlijk heel trendgevoelig. Het kan heel snel weer veranderen. In deze blog gaan we een aantal trends beschrijven die wel eens blijvertjes zouden kunnen worden. Lees in dit artikel meer pastel, utility, informeel en formeel en basic met details.

Zomerse kleur pastel shirts

Komende zomer ga je steeds meer kleding zien met de kleur pastel. Waarom? Omdat het ontzettende mooie kleur is. Maar ook omdat het zomers is en erg fris oogt. Het is een zachte kleur en heel goed te combineren met verschillende kleuren. Het matcht bijvoorbeeld goed met lichtblauw, bruin, zwart, grijs, wit en geel. Pastel shirts zijn goed te combineren met een kort spijkerbroekje. Klik hier als je zoekt naar grote maten herenmode

Utility jas

Komende zomer ga je ook veel een utility jas zien in het straatbeeld. Wat houd dit precies in? Een utility jas is een lichte stoffen jas die wat vierkant oogt. Misschien komt dit door de opzichtige vierkanten zakken en de hoeken die verwerkt zijn in de jas. De jas ziet er casual/zakelijk uit. Je kunt er dus veel kanten mee op. Je kunt er een hoodie onder dragen maar ook een net overhemd. De jas valt op door de details en de grote zakken. Vaak is deze jas te verkrijgen in de kleuren wit, grijs, donkergroen, zwart of beige. 

informeel en formeel

In 2020 gaan we over de grens heen. In onze drukke leven combineren we veel zaken. Nu we veel thuis werken en minder op kantoor zijn, komt de volgende trend heel erg op. Formele en informele kleding wordt gecombineerd. Zo ga je steeds meer mensen zien met een blouse en daarover een hoodie. De kleuren blijven neutraal. Dus je draagt bijvoorbeeld een witte blouse met daarop een zwarte hoodie. Daaronder draag je lage witte sneakers. Een hele gave trend voor de multitaskers!

Basic met details

De basics zullen nooit verdwijnen. Een wit V-hals shirt zul je altijd in de winkel zien liggen. Wel is er een trend gaande. Zo zien we steeds meer basic shirts met details erop. Dit kan bijvoorbeeld een bloem zijn op de borst. of één of twee horizontale strepen op het shirt. Op zoek naar de beste basics? Bezoek RM Fashion.