Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

De leukste kleertjes voor baby’s

blue seven baby

Kleertjes kopen voor baby’s is een leuke activiteit. Voor je baby wil je natuurlijk de schattigste kleren kopen als trotse ouder. Ook als je babykleertjes voor de baby van iemand in je omgeving koopt, wil je graag schattige kleertjes kopen. Stoere setjes voor een jongetje en schattig voor een meisje. Er is keuze in overvloed, maar soms springt een merk er bovenuit. Blue seven baby is zo’n merk.

Het Duitse familiebedrijf maakt al ruim 40 jaar kwaliteitskleding voor baby’s, maar ook voor grotere kinderen en volwassenen. Dit doen ze met passie, oog voor detail en zorg, maar voor lage prijzen. De babykleding van blue seven baby is zo ontworpen dat het uitstekend met elkaar te combineren is, maar heeft ook complete setjes in het assortiment. De modieuze kleding die steeds volwassener wordt, valt wat ruimer dan gemiddeld. Dit kan ook in de outlet, zodat je voor heel weinig geld heel leuke kleertjes kunt kopen. Hierbij kun je kiezen voor jongenskleding, meisjeskleding en uniseks kleertjes.

blue seven baby

Voor jongetjes zijn er stoere kledingstukken met bijvoorbeeld raceauto’s, brandweerauto’s of een bouwvoertuig. Daarnaast heb je een schattig grijs vestje met joggingbroek waar een stoere tijger op staat. Loopt pappa regelmatig in pak met stropdas of een overhemd met bretels en vlinderstrik? Dan zal het T-shirt met jasje en stropdas of de longsleeve met de bretels je zeker aanspreken. Met een stoer spijkerbroekje of joggingbroek maak je het compleet. Een T-shirt met korte broek waar wilde dieren op staan, is zeker leuk voor een jongetje.

Wil je schattige uniseks kleertjes voor de baby? Ook daarin kan Blue seven baby voorzien. Een pakje met een koalabeer of met wolken is voor zowel jongens als meisjes erg leuk. Ook een T-shirt met een melkflesje is uiteraard erg leuk voor beide geslachten.

Zoek je specifiek babykleding van Blue seven voor meisjes? Ook dan heb je volop keuze in schattige kleertjes. Veel kledingstukken hebben frisse of pastelkleuren met vrolijke opdruk. Er zijn schattige jumpsuits verkrijgbaar voor de kleine meid zoals roze met vlinders of geel met bloemetjes. Het assortiment voor baby’s is groot, en het is op veel plaatsen verkrijgbaar.