Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

De bijzondere collectie van Gado Gado vind je online en in stores bij Ibizamode

De lente hangt in de lucht en dat betekent dat de zomer ook niet meer lang op zich laat wachten. Wij herkennen de lente aan het binnenkrijgen van mooie, nieuwe zomercollecties. Ook Gado Gado komt met een prachtige collectie die je verrast. Je vindt de collecties in onze online shop en in onze ‘echte’ winkels van Ibizamode in Amsterdam en Den Bosch.

Goud, kleur en veel details bij Gado Gado

Laat je verleiden door de prachtige stoffen en de eindeloze details in de nieuwe collectie van Gado Gado. Kijk naar de mooie prints, de gouden borduursels en pailletten, het zachte kant en de dromerige stoffen. Je vindt bij Gado Gado maxi dresses, bustiers, rokjes en gilets. Deze items gaan ervoor zorgen dat jij je gypsy stijl perfect kunt laten zien deze zomer, of je nou op vakantie gaat, naar een festival of een bijzonder feest. Gado Gado heeft alles wat je nodig hebt voor een bohemian summer.

Complete your look

Ook voor zomerse accessoires ben je bij Gado Gado aan het goede adres. Stap nieuwe zomeravonturen tegemoet in de mooiste enkellaarsjes met kleurrijke touch of versier je eigen schoenen met de fleurige boot covers. Draag opvallende oorbellen en style je outfit of met veelkleurige tassen. Met Gado Gado maak je de mooiste boho looks.

De wijde wereld in

Margriet Wagenaar is de oprichter van Gado Gado. Ze studeerde in Amsterdam en na haar modeopleiding vertrok ze naar Ibiza. De stijl van het eiland – vol zonneschijn, vrolijkheid en gypsy invloeden – sprak haar altijd al aan. Ze begon haar modecarrière op de stranden van Ibiza, waar ze haar bikini’s verkocht. Deze bikini’s werden populair en snel bij verschillende verkooppunten verkocht. Ook mocht Margriet de uniformen ontwerpen voor gerenommeerde restaurants op Ibiza.

Nieuw thuis: India

Toen ze vijftien jaar op Ibiza woonde, besloot Margriet naar Bali te vertrekken. Op Bali ontstond het label Gado Gado dat snel groot werd door de versierde bustiers en beha’s. Ook werd Margriet erg geïnspireerd door haar reizen naar India. Ook deze invloeden zie je sterk in haar ontwerpen terug. De kleding van Gado Gado wordt grotendeels gemaakt in India, omdat de cultuur en het vakmanschap hier Margriet zo aansprak.

Wil je de hele collectie van Gado Gado zien? Shop in onze Ibizamode Stores en voel de stoffen, beleef de details en bekijk de heldere kleuren. Je kunt de collectie ook online bestellen.