Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

5 tips voor het shoppen van je trouwjurk

bruidsmode eindhoven

Er is niets zo mooi als deze ene bijzondere dag. Vanzelfsprekend wil je er dan ook stralend uitzien. Het vinden van dé jurk is daarom voor veel aanstaande bruidjes een van de belangrijkste dingen. Maar hoe vind je nou die ene perfecte jurk? En waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen? Wij helpen je graag op weg!

1. Bepaal het budget/houd rekening met extra kosten

Het is heel verstandig om vooraf een budget te bepalen. Op deze manier voorkom je teleurstellingen. Je behoed jezelf dan om verliefd te worden op een jurk van €5000 terwijl je maar een budget hebt van €2000. Na die tijd is het dan moeilijk om deze jurk uit je hoofd te zetten. Pas daarom ook geen jurken waarvan je weet dat je ze niet kunt kopen. Houd ook altijd rekening met eventuele vermaakkosten. Jurken moeten praktisch altijd iets vermaakt worden. Dit kost geld, maar levert je wel de perfecte droomjurk op.

2. Doe vast inspiratie op

Kijk van te voren vooral lekker rond! Zo krijg je alvast een idee van wat je wel en niet mooi vindt. Sla vooral ook dingen op of print ze uit en neem het mee naar jouw bruidsmodewinkel in Eindhoven. Op die manier geef je de stylist gelijk een indruk van jouw smaak.

3. Kies je mensen

Kies zorgvuldig uit wie je meeneemt tijdens het passen. Neem alleen de mensen mee van wie je de mening ook echt belangrijk vindt. Het heeft namelijk geen zin om met tien mensen te gaan passen. Zoveel mensen gaan het namelijk nooit eens worden.

4. Sta ook open voor iets anders

Wellicht ben je helemaal verkocht aan een bepaald model, maar blijkt dit niet zo goed bij jou te passen. Daarom is het belangrijk om ook open te staan voor geheel andere modellen. Een stylist doet dit werk iedere dag en heeft daardoor meer expertise en ervaring dan jij. Komen ze aan met iets wat jou op het eerste gezicht niet zo mooi lijkt? Pas het dan vooral wel. Zij zien vaak namelijk direct wat goed bij je past.

5. Volg je eigen gevoel

Uiteindelijk is en blijft het jouw grote dag. Maak dus ook een keuze waar jij 100% achter staat en ga niet af op wat anderen vinden of willen. Zij zijn namelijk niet degene die deze jurk moeten dragen op de bruiloft. Laat je dus zeker geen jurk aanpraten waarvan je niet zeker bent.