Dress Time

De Website voor Fashion Tips & Tricks

2020 trends op het gebied van kleding

Kleding kopen

Het voorjaar staat voor de deur. Dat betekent dat we straks de truien en lange shirts in de kast kunnen laten hangen. Het is tijd voor de lente. Zie je het al voor je? Lopen in korte, lichte kleding door het park om de eerste zonnestralen op te vangen? Met je zonnebril tuur je over het water en achter je fluiten de vogels. De eerste lentedagen zijn altijd magisch. Veel mensen zijn de winter in maart meer dan zat en kunnen niet wachten tot de eerste lentedagen van het jaar aanbreken. Benieuwd wat de trends voor het voorjaar van 2020 zijn?

Sokken van bamboe

In 2020 zullen je veel kleurrijke sokken zien in het straatbeeld. Als je echt op wilt vallen in de positieve zin dan moet je gaan voor bamboe sokken. Nu zul je vast wel denken? Bamboe? Bamboe sokken zijn zoals de naam het al zegt gemaakt van bamboe. Ze zijn milieuvriendelijker dan gewone katoenen sokken. Bamboesokken zijn te koop voor mannen en vrouwen. De sokken zijn unisex. Bamboesokken zijn zacht en hebben geen elastieken band in sok. Bezoek deze website als je op zoek bent naar kwaliteit bamboe sokken.

Jumpsuits

Jumpsuits zijn ideaal voor de lente. Het mooiste is om een jumpsuit op zichzelf te dragen. Je kunt er ook voor kiezen om een spijkerjasje erover te dragen. Ook kun je het combineren met een giletje of colbert. Jumpsuits zijn alleen te koop voor vrouwen. Je kunt verschillende soorten schoenen combineren met een jumpsuit. Een jumpsuit met daaronder een paar hakken en een colbertje eroverheen geeft een zakelijke look.

Vierkante neus schoenen

Dit jaar zie je een trend waarbij de vierkante neus weer terugkomt uit de jaren ‘90. Deze schoenen ga je dus zeker zien komende lente en zomer. Rond is altijd maar zo hetzelfde. Niet alleen bij hakschoenen zul je een vierkanten neus zien, ook bij slippers zal deze trend merkbaar worden.

Doorzichtige blouses en tunieken

Wil jij gaan voor een sexy en luchtige look? Bekleed je dan met een doorzichtige blouse of tuniek.

Wijde broeken

Strakke broeken blijven in de mode. Toch is er een tegenhanger. De wijde broek met een high waist ga je in de zomer van 2020 zien.